www.orchidejos.lt - tai dviejų žmonių, kadais susižavėjusių orchidėjomis, 2007 metais įkurta internetinės prekybos svetainė. Tuomet turėjome aiškų tikslą, kad kiekvienas orchidėjų augintojas Lietuvoje turėtų galimybę įsigyti kuo įvairesnių, botaninių bei hibridinių orchidėjų, jų poreikius atitinkančias ir jų auginimui reikalingas profesionales priemones.

Darėme tai, nes patiems šių dalykų reikėjo :) Per tuos metus augome, tobulėjome, sėmėmės žinių bei patirties, keliavome ir dabar keliaujame po orchidėjų parodas, vykstame pas orchidėjų augintojus, patys atrenkame orchidėjas savo klientams. Esame orentuoti į kokybę! Mūsų gaminami OrchidCare Mix substratai, kurių galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje bei didžiuosiuose prekybos centruose, jau sulaukė tiek Lietuvos, tiek ir Latvijos bei Estijos orchidėjų augintojų pripažinimo!

Nuolat tobuliname savo svetainę, kad galėtume pateikti kuo daugiau išsamesnės informacijos apie parduodamus augalus ir kitas prekes. Mūsų ypatinga naujovė, kad talpiname realias parduodamų augalų nuotraukas. Prieš įsigydamas orchidėją ar kitą augalą galite jį apžiūrėti! Augalų pakavimui skiriame ypatingą dėmesį, norime, kad jie atkeliautų į Jūsų namus tokie kokius matote mūsų svetainėje, todėl suteikiame savo prekėms 100% garantiją. Mes esame atviri bendradarbiavimui su savo klientais!

Augalų auginimas žmogui suteikia daug teigiamų emocijų, puošia jį supančią aplinką. Savo asortimentą papildėme ir dar ateityje pildysime įvairiomis interjero detalėmis, išskirtinio dizaino vazonėliais, kurie tik sustiprins ir paryškins natūralų orchidėjų grožį.

Ačiū, kad esate su mumis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading…